Φιλιππόπουλος α.ε.

Η εταιρεία μας

Ιστορία

Μεταξύ του 1996 και 2014, η Φιλιππόπουλος α.ε. έχει μετατραπεί από μία μικρή εμπορική εταιρεία για προϊόντα ατμού σε μία καινοτόμο εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία για ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας ροής.

  • Κορυφαίοι Οίκοι
  • Πλήρη τεχνική κάλυψη
  • Περισσότερα απο 20.000 προϊόντα

Εγκαταστάσεις

cms-img

Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας, με γραφεία και αποθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι μια κορυφαία και καινοτόμος προμηθευτής για τη βιομηχανία και τη ναυτιλία. Οι γεωγραφικοί πυρήνες των δραστηριοτήτων μας, βασίζονται στη Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Η Φιλιππόπουλος α.ε. παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας που ως επί το πλείστον συνδυάζονται σε πλήρη συστήματα, και αφορά εταιρείες από τους ακόλουθους κλάδους: (πετρο) χημικών, πετρελαίων και του φυσικού αερίου, δεξαμενές αποθήκευσης, τη ναυπηγική βιομηχανία και την επισκευή, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια, νερό, κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού και τη γενική βιομηχανία. Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει βαλβίδες υψηλής ποιότητας, εξαρτήματα και όργανα από αξιόπιστες κορυφαίες μάρκες.

Η Φιλιππόπουλος α.ε. ξεχωρίζει με την σε βάθος τεχνική γνώση,  καθώς πλαισιώνεται από έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης των προϊόντων που διαθέτει τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.

Η υψηλή παρακαταθήκη των προϊόντων έχει σαν στόχο την  εύκολη παραγγελία και μείωση του κόστους στην αλυσίδα εφοδιασμού.